به گزارش خبرنگار مهر، ظهر چهارشنبه همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی کتاب زنی شبیه خودم نوشته زهره برناسرشت رونمایی شد.
مسعود ویژه در این مراسم اظهار کرد: در سالهای گذشته در محلهای که زندگی میکردیم، کتابخانهای در مسجد بود و من به مرور مسئول آن کتابخانه شدم، یکی از اعضای کتابخانه با خط خوش حدیثی از امام علی (ع) مبنی بر اینکه (کتاب غذای روح بشر است) را نوشت و آن را بر سردر کتابخانه نصب کردیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان ادامه داد: هرچه جلوتر رفتم و پا به سن گذاشتم دیدم این جمله بسیار حکیمانهای است و امروزه بسیاری از موضوعات و ناهنجارهای اجتماعی ناشی از کم مطالعه کردن و دوری از کتاب است.
وی با اشاره به نامگذاری هفته آخر آبان، ماه به نام هفته کتاب و کتابخوانی تصریح کرد: این نامگذاری بسیار کار ارزشمندی است و به نوعی ماندگار است زیرا کاری ماندگار است که جنبه مردمی داشته باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در ادامه یکی از گرامیداشت نویسندگان و بزرگان را رونمایی از آثار آنها دانست و گفت: امروز یکی از آثار برجسته یک بانوی نویسنده رونمایی میشود که امیدواریم همواره در زمینه کتاب و آگاهیبخشی قلم بزنند.
یکی از اساتید ادبیات دانشگاه بوعلی سینا نیز گفت: نیازهای اولیه انسان آب هوا و غذاست که با کمبود یکی از آنها ادامه زندگی ناممکن است و در هزاره سوم رکن چهارم حیات مخصوص هزاره سوم است.
مجید رستنده با بیان اینکه رکن چهارم حیات اطلاعات است افزود: هرکسی در حوزه تخصصی یا شخصی و عمومی به آگاهیهایی نیاز دارد که بدون آنها زندگی معنی ندارد.
وی با اشاره به اینکه اطلاعات داشتن از دوره غزنویان به درد جامعه امروز نمیخورد افزود: شعار امروز دانایی و توانایی است و انسان به اطلاعات اطراف خود آن هم به روز و با اشراف کامل نیاز دارد.
رستنده با اشاره به سخنی از امیرالمؤمنین (ع) مبنی بر اینکه انسان شبیهترین فرد به ترازوست زیرا با نادانی کفهاش سبک و با دانایی کفهاش سنگین میشود گفت: از قدیم رسانه فراوان بوده است اما امروزه دیگر رسانهها بیشمارند و
در میان تمام رسانهها هیچ رسانهای جز کتاب کامل نبوده است.
وی با تاکید بر اینکه کتاب تنها رسانهای است که همیشه بوده و خواهد بود عنوان کرد: استفاده از رسانههای جدید نیاز به اینترنت، برق و… دارد و نتیجه دلخواه به انسان نمیدهد اما کتاب اینگونه نیست
کتاب کاغذی در دست گرفتن و خواندن آن آرامش بخش است و آرامشی که از این طریق به دست بیاید، از بین رفتنی نیست.
این استاد دانشکده ادبیات تصریح کرد: مکتب عرفانی اشراق حاصل اندیشههای سهروردی است و ابنسینا و بزرگانی که عمر چندانی نداشتند نیز با مطالعه به اندیشههای شگرفی رسیدهاند که حاصل آن ارائه خدمات بیشمار به جامعه بشری است.
نظر شما